DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Şehitlik Anaokulu

Şehitlik Anaokulu

ŞEHİTLİK MAH. 71. SK. ŞEHİTLİK İLKOKULU BLOK NO 29 YENİŞEHİR / DİYARBAKIR
Vizyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, Okulumuzda hem öğrenciler hem de öğretmenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın, Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun, Okulumuzda çalışanlar işlerini yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.
Misyon
Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi birinci hedefimizdir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Biz birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde yüreklendirmek için yüreklendiririz. Biz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Her öğrencimize bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz.
Öğretim Şekli :ikili öğretim
7:30 -5:20